Varza se taie in sferturi; se inlatura cotoarele apoi fiecare bucata de varza se trece prin faina si se prajeste in ulei incins, la foc mic, pina se aureste,dar fara sa se arda. Se asaza apoi sferturile prajite intr-o cratita, se toarna deasupra apa si sucul de rosii, se condimenteaza dupa gust si se lasa la cuptor pina scad si se rumenesc. Mararul tocat se adauga cu 5 minute innainte de a stinge focul.
Se poate servi atit fierbinte, cit si rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii