Inlaturati foile mari ale verzelor, spalati-le bine si puneti-le intr-un vas cu apa putin sarata, ce clocoteste. Lasati varza sa fiarba 3-4 minute, apoi scoateti-o pe o sita. Intre timp, prajiti in ulei fierbinte ceapa si coditele ciupercilor. Lasati-le sa fiarba pina scade apa lasata de ciuperci. In alt vas, caliti orezul, puneti apa si lasati-l sa fiarba incet. Combinati orezul cu ciupercile si ceapa calite, puneti in compozitie piine muiata si stoarsa si oul. Omogenizati si umpleti verzele, desfacindu-le si adunindu-le frunzele. Legati-le strins si puneti-le sa fiarba cu supa. Cind sint gata, indepartati ata.
Serviti varza cu smintina
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii