Spalam carnea, o stergem cu un servetel, o taiem bucati potrivite.
Ceapa o curatam, o tocam, ceapa verde o curatam si o facem rondele.
Morcovul il decojim, il taiem cubulete, rosiile le tocam maruntel.
Spalam varza, o tocam potrivit.
Incingem uleiul intr-o oala, punem carnea si o rumenim pe toate partile.
Adaugam ceapa, morcovul si ceapa verde.
Le innabusim 1-2 minute, punem 2-3 cani cu apa.
Lasam sa fiarba carnea pe jumatate, apoi punem varza si rosiile.
Dam gust cu sare si piepr.
Acoperim, lasam sa fiarba la foc potrivit. Daca a scazut prea mult zeama, mai adaugati apa clocotita.
Cand carnea este bine patrunsa, varza fiarta si scazuta suficient zeama, adaugam sosul de legume, cimbrul si pasta de tomate.
Mai lasam sa fiarba 2-3 minute si stingem focul.
Spalam mararul, il tocam marunt si il punem deasupra.
Amestecam in oala si lasam acoperita varza 5 minute, apoi putem servi!
Hai sa aveti pofta!
PS: Daca aveti ardei rosu sau kapia, puneti jumatate ca ii va da gust bun. Eu nu am avut dar am folosit sos de legume care continea si gogosari.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii