autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Varza verde cu pulpa de porc

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iunie 2015

Ingrediente
650 gr pulpa de porc cu putina grasime, 1 varza verde, 1 ceapa, 1 ceapa verde, 1 morcov, 200 gr rosii decojite, 2 linguri sos de legume, 1/2 legatura marar verde, 2 linguri pasta de tomate, sare, piper, 1 lingurita rasa cimbru uscat, 3 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, o taiem bucati potrivite.
Ceapa o curatam, o tocam, ceapa verde o curatam si o facem rondele.
Morcovul il decojim, il taiem cubulete, rosiile le tocam maruntel.
Spalam varza, o tocam potrivit.
Incingem uleiul intr-o oala, punem carnea si o rumenim pe toate partile.
Adaugam ceapa, morcovul si ceapa verde.
Le innabusim 1-2 minute, punem 2-3 cani cu apa.
Lasam sa fiarba carnea pe jumatate, apoi punem varza si rosiile.
Dam gust cu sare si piepr.
Acoperim, lasam sa fiarba la foc potrivit. Daca a scazut prea mult zeama, mai adaugati apa clocotita.
Cand carnea este bine patrunsa, varza fiarta si scazuta suficient zeama, adaugam sosul de legume, cimbrul si pasta de tomate.
Mai lasam sa fiarba 2-3 minute si stingem focul.
Spalam mararul, il tocam marunt si il punem deasupra.
Amestecam in oala si lasam acoperita varza 5 minute, apoi putem servi!
Hai sa aveti pofta!
PS: Daca aveti ardei rosu sau kapia, puneti jumatate ca ii va da gust bun. Eu nu am avut dar am folosit sos de legume care continea si gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza verde cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bolonez cu ciuperci si mamaliguta

Bolonez cu ciuperci si mamaliguta

Intii punem apa cu sarea la fiert ptr mamaliguta . Cind fierbe apa turnam faina in ploaie si amestecam

7 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata

Varza cu costita afumata

Varza se curata de frunzele lovite,murdare se spala si se taie marunt.Se freaca cu sare mare si se

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 650 gr pulpa de porc cu putina grasime
  • 1 varza verde
  • 1 ceapa
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 200 gr rosii decojite
  • 2 linguri sos de legume
  • 1/2 legatura marar verde
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • 3 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Piept de pui cu unt si ciupercute calite cu usturoi