autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 varza medie (1,5 kg), 200 g bacon, costita sau ciolan afumat, 200 g bulion sau 2 rosii mari, 1 legatura marar, 2 frunze de dafin, piper, sare, cimbru, 1 l bors (optional)

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala varza si se arunca primele foi. Se taie fidea si se freaca cu sare. Se taie feliute costita, mararul se toaca marunt.Se pune intr-o tava sau intr-o cratita si se amesteca cu toate ingredientele . Daca preferati, pentru un gust mai bun, puteti sa prajiti costita inainte de a amesteca-o cu varza. Se acopera cu apa si se da la cuptor la foc mare. Se verifica din cand in cand daca are apa suficienta sa fiarba. In ultimele 45 de minute se lasa sa scada.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza

Ciorba de cartofi acrita cu zeama de varza

Se curata cartofii si se taie cubulete.Zarzavatul se spala si se taie ca pentru ciorba.Se da in cateva

9 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu afumatura

Ciorba de varza dulce cu afumatura

Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta

28 voturi    7 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza medie (1,5 kg)
  • 200 g bacon
  • costita sau ciolan afumat
  • 200 g bulion sau 2 rosii mari
  • 1 legatura marar
  • 2 frunze de dafin
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • 1 l bors (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Fiedea chinezeasca cu pui si legume