Se spala varza si se arunca primele foi. Se taie fidea si se freaca cu sare. Se taie feliute costita, mararul se toaca marunt.Se pune intr-o tava sau intr-o cratita si se amesteca cu toate ingredientele . Daca preferati, pentru un gust mai bun, puteti sa prajiti costita inainte de a amesteca-o cu varza. Se acopera cu apa si se da la cuptor la foc mare. Se verifica din cand in cand daca are apa suficienta sa fiarba. In ultimele 45 de minute se lasa sa scada.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii