Se face un aluat din 1/2 ceasca de ulei,1/2 ceasca de apa,sare si faina cat cuprinde.Aluatul trebuie sa fie potrivit de moale.Se lasa sa se odihneasca jumatate de ora.
Intre timp se taie varza murata,se scurge bine de zeama si e caleste cu 2 linguri de ulei si putin piper.
Aluatul se intinde,se taie in patrate nu prea mari, se umplu cu varza si se intorc colturile spre mijloc in forma de plic.
Se dau al cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.
Se pot servi si reci.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii