Legumele se curata si se spala bine, se scurg si se trag toate la masina de tocat carne, inclusiv frunzele de patrunjel si telina.
Se adauga sarea si conservantul, se amesteca foarte bine, pentru a se dizolva sarea si se pune in borcane, care se inchid ermetic. Nu se fierb. Nu lasa multa zeama.
Se poate adauga la orice mancare.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii