Vegeta la borcan pentru iarna

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg ceapa,
  • 1,5 kg varza,
  • 3 kg morcovi,
  • 4 kg ardei capia rosii,
  • 1 kg telina (radacina cu frunze),
  • 1 kg patrunjel (radacina cu frunze),
  • 1,5 kg sare,
  • conservant.

Mod de preparare

Legumele se curata si se spala bine, se scurg si se trag toate la masina de tocat carne, inclusiv frunzele de patrunjel si telina.

Se adauga sarea si conservantul, se amesteca foarte bine, pentru a se dizolva sarea si se pune in borcane, care se inchid ermetic. Nu se fierb. Nu lasa multa zeama.

Se poate adauga la orice mancare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor