autor:

Alice85

» » , , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Supe de carne

Versa

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Ingrediente
-1 pupla pui, -1 bucata coasta sarata (se poate pune si proaspata), -1 os alb sarat, -1 bucata de gusa sau sunca, -1 chorizo(cirnat), -1 cirnat de singe, -1 bucata de dovleac, -2 morcovi, -3 fire de telina, -500 gr de fasole pastai(teci), -1 borcan naut fiert 400 gr, -100 gr de orez, -4-5 litri apa, -3.4 foi de menta., -1 cartof mare.

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

21 voturi

Mod de preparare

Acesta mincare este foarte consistenta datorita ingredientelor de mai sus,mie imi place extrem de mult si o recomand. cu toate increderea :) sper sa va fie pe plac.


-Luam o oala de 7-8 litri si adaugam :Copanul,osul si coasta se desareaza inainte.,morcovul razuit ,spalat si tait in rondele groase,telina si ea spalata si taiata in 2-oua,apa, si lasam sa fiarba cca 1 0ra la foc mic.

-Intre timp curatam pastaile de ate ,le taiem in bucatele mici si le spalam,lasam deoparte

-Taiem rondele cirnatii.
-Scurgem nautul de zeama pe care o are in borcan si lasam la scurs.
-Dovleacul il curatam si pe el de coaja si il taiem in bucati mai groase.
-La fel si cartoful si il lasam in apa pentru a nu se face negru.

-Dupa ce a fiert mincarea ,se adauga pastaile si cirnatii, lasam sa mai fiarba 20 de minute,apoi adaugam:dovleacul,orezul,cartoful si lasam sa fiarba inca 15-20 de minute.Taiem marunt firele de menta si le punem in mincare.
-Se serveste in felul urmator:carnea se scoate intr-o farfurie si supa se serveste in alta farfurie si fiecare mesean isi adauga carne dupa plac.
-Se poate servi si cu o salata.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Versa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne
Mancaruri din resturi de friptura

Mancaruri din resturi de friptura

Pentru ciorba se taie cubulete zarzavaturi(ceapa, morcovi, telina), se calesc putin, se adauga friptura

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    Moldovan Alin (Maestru bucatar):

    o foarte buna reteta, merita incercata, eu am mai adaugat putin otet, chili si doi catei de usturoi

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 22 august 2012

    Interesanta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    O mancare satioasa!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      Foarte aromata si apetisanta.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Multumesc tuturor!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      O combinatie foarte interesanta...*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Interesanta combinatia de gusturi si culori...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Foarte bunã!!!si noi facem asemãnãtor dar, incã nu am incercat cu dovlac...menta îi dã un gust aparte...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Interesanta reteta!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Merita incercata !

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 20 iunie 2010

      Foarte interesanta reteta!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

2h

21 voturi

Ingrediente

  • -1 pupla pui
  • -1 bucata coasta sarata (se poate pune si proaspata)
  • -1 os alb sarat
  • -1 bucata de gusa sau sunca
  • -1 chorizo(cirnat)
  • -1 cirnat de singe
  • -1 bucata de dovleac
  • -2 morcovi
  • -3 fire de telina
  • -500 gr de fasole pastai(teci)
  • -1 borcan naut fiert 400 gr
  • -100 gr de orez
  • -4-5 litri apa
  • -3.4 foi de menta.
  • -1 cartof mare.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

Alexandrina (Chef de cuisine)

Interesanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine Ciorba de fasole cu ciolan servita in paine

Fasolea se cur??? de impurit??i, se pune peste noapte în apa rece pentru a se umfla, asta ca s? scad? timpul de fierbere ?i s?

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit impreuna cu ceapa maruntita in uleiul de masline. Se spala orezul, se curata morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de carne
Ciorba de ciuperci cu kaizer