autor:

carmenela

» » Cocktailuri si lichioruri

Vin brule - vin fiert

Autor: carmenela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmenela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Ingrediente
ptr. 6 persoane, , 1 l. vin rosu corpos sau resturi de 2/3 vinuri, 3 bastonase de scortisoara, 5-6 cuisoare, 1 lamiie, 1 lingura zahar

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Puneti vinul la fiert timp de 3/4 minute impreuna cu scortisoara, cuisoarele, zaharul si coaja de lamiie.

Strecurati si puneti in pahare rezistente la caldura.

Cine are expresor de cafea poate folosi aburul fierbinte.

Se poate bea atit inainte cit si dupa masa, in zilele reci de toamna/iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vin brule - vin fiert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Limoncello Martini

Limoncello Martini

Se combina vodca cu limoncelo si gheata si se toarna intr-un pahar de martini si se garniseste cu

12 voturi    12 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Lichior de ness

Lichior de ness

Se freaca nessul cu apa si zaharul. Se lasa sa stea 2 ore apoi se amesteca cu alcoolul.Eu nu am pus

19 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 august 2012

    ce aromat trebuie sa fie!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 iulie 2012

    Combinatie perfecta!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Un deliciu...Si eu folosesc scortisoara, cuisoare,feliute de mar...

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • ptr. 6 persoane
  • 1 l. vin rosu corpos sau resturi de 2/3 vinuri
  • 3 bastonase de scortisoara
  • 5-6 cuisoare
  • 1 lamiie
  • 1 lingura zahar

Raporteaza reteta

Retete
de carmenela
Supa crema de dovlecei cu creveti

Supa crema de dovlecei cu creveti

Curatati dovleceii si ceapa si taiati in cubulete, apoi le frigeti in ulei circa 10 minute. Adaugati

5 voturi    6 comentarii
30 min
Supe de legume
Ficat in stil Venetian

Ficat in stil Venetian

Taiati ceapa solzisori nu prea fini si o puneti la calit in ulei si cu putina apa, prajiti pina cind

10 voturi    13 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Osso Buco - carne cu legume

Osso Buco - carne cu legume

Bucatile de osso buco trebuiesc taiate de jur imprejur cu o foarfeca de bucatarie sau un cutit bine

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce aromat trebuie sa fie!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Lichior de oua