Puneti vinul la fiert timp de 3/4 minute impreuna cu scortisoara, cuisoarele, zaharul si coaja de lamiie.
Strecurati si puneti in pahare rezistente la caldura.
Cine are expresor de cafea poate folosi aburul fierbinte.
Se poate bea atit inainte cit si dupa masa, in zilele reci de toamna/iarna.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii