autor:

Fara foto

» » Cocktailuri si lichioruri

VIN DE MACESE

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
macese, zahar, lamaie

Dificultate: Medie Timp: 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Se spala macesele, se pun intr-un borcan. Peste ele se pune zaharul (de ex: la o strachina plina fara varf se pune 1 kg de zahar si o lamaie taiata felii) si apoi lamaia taiata felii
se lasa la fermentat 2 saptamani, dupa care se strecoara in sticle si se consuma.
Daca ti-a placut reteta noastra "VIN DE MACESE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Lichior alb de casa

Lichior alb de casa

Ciocolata o rupem bucati si adaugam putina crema, o punem la foc in baie de aburi cind se va topi

7 voturi    6 comentarii
15 min
Cocktailuri si lichioruri
Lichior de oua

Lichior de oua

Galbenusele se freaca cu putin zahar pina se topeste zaharul. In laptele cald se amesteca restul

60 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

15 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Dry Gin