autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Vin din visine

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
1 kg de suc de visine, 2l apa, 1/2 kg zahar, 1 mana de samburi de visine zdrobiti, drojdie cat o nuca

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

29 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate, se pun intr-o damingeana si se lasa la fermentat 30 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vin din visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Compot de piersici

Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe

0 voturi    0 comentarii
50 min
Sucuri si compoturi de fructe
COMPOT DE CAISE

COMPOT DE CAISE

Compotul poate fi folosit imediat sau pastrat pentru iarna. 1. Se aleg caise mai tari ,se spala

40 voturi    8 comentarii
45 min
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    zinaida , 09 iunie 2013

    presupun ca trebuie sa fie gustos..promit ca o sa incerc sa prepar vin de visine, oricum dulceata , compot si visinata am facut deja ,chiar nu mai stiam ce sa fac cu ele,multumesc..

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    Super !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

29 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de suc de visine
  • 2l apa
  • 1/2 kg zahar
  • 1 mana de samburi de visine zdrobiti
  • drojdie cat o nuca

Raporteaza reteta

zinaida

presupun ca trebuie sa fie gustos..promit ca o sa incerc sa prepar vin de visine, oricum dulceata , compot si visinata am facut deja ,chiar nu mai stiam ce sa fac cu ele,multumesc..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Nectar din pere padurete (salbatice) Nectar din pere padurete (salbatice)

 Se curata perele cu un cutit economic (ele sunt mici ca dimensiune si astfel dam cat mai putin la o parte), de coaja, apoi le

0 voturi    0 comentarii
45 min
Bauturi
Compot de piersici Compot de piersici

In borcanele curate si uscate se pun cate 4 linguri de zahar, apoi felii subtiri (desprinse de pe sambure cu un cutit) de piersica de

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Suc de pepene galben, piersici, si morcovi