autor:

Fara foto

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete coapte cu pui sau sunca

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
1 vanata mare, 100 g friptura de pui, taiata subtire, 100 g cascaval, 100 g sunca, ulei de masline, 50 g sos de rosii, oregano, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se spala vanata si se curata coaja fasii de 1 cm (zebra). Se taie pe lung in felii de 0,5 cm, se presara cu sare si se lasa la scurs 10-15 minute. Se ia o tava, se unge cu ulei, se da drumul la broiler (grill). Se pun feliile de vanata in tava, se unge fiecare felie cu ulei de masline. Se dau la cuptor pana sunt gata (10-15 minute), intorcandu-se o data. Se pot verifica cu furculita daca sunt facute.Se unge o tava patrata 20 × 20 cm cu ulei. Se pune o felie de vanata, se unge cu sos de rosii, se presara putin oregano, se pune friptura; apoi felie de vanata, sos de rosii, oregano, friptura, vanata, cascaval. Se reia procedeul inlocuind puiul cu sunca si cascaval. Se da la cuptor circa 10 minute pana se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete coapte cu pui sau sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Mancarica de Cartofi Cu Ciuperci

Se curata cartofii, ceapa si morcovul, si se taie marunt. Se pun ceapa, morcovul si ciupercile la

6 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja. In fiecare ciupercuta, punem un pic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 vanata mare
  • 100 g friptura de pui
  • taiata subtire
  • 100 g cascaval
  • 100 g sunca
  • ulei de masline
  • 50 g sos de rosii
  • oregano
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Dragoe Ana
Salata cu ton

Salata cu ton

Intr-un cstron se taie ceapa marunt se amesteca cu maioneza,maslinele(fara sambure) si porumb,sarea

12 voturi    4 comentarii
10 min
Salate cu peste
Piure de spanac

Piure de spanac

Spanacul congelat se decongeleaza se scurge de apa, se amesteca cu o cutie de smantana, sare, piper

3 voturi    4 comentarii
20 min
Sosuri
Pizza hot!

Pizza hot!

Se unge blatul cu ketchup.Apoi intr.un bol se amesteca 1 lingura de ketchup cu oul si se pun acolo

5 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu hrisca si ghebe