Vinetele si ardeii se coc, se curata si se lasa la scurs. Apoi intr-un vas mai mare se rup fasii si se amesteca. Uleiul, zaharul, otetul, apa, sarea, piperulsi foile de dafin se pun pe foc sa dea cateva clocote si se pun peste vinete. Se amesteca bine si se lasa cateva ore amestecandu-se din cand in cand. Daca nu e suficient de acru eu mai pun otet dat in clocot, sincer nu-l reusesc din prima doar rezultatul final e grozav pus in borcane si apoi pe raft in camara.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii