Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
300 gr. carne, 300 gr. vinete, 1 buc. ceapa, 200 gr. rosii, verdeata, usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Carnea taiata bucatele, se fierbe inabusit impreuna cu o ceapa impartita in sferturi. Cind este aproape gata, se adauga vinetele taiate in lung si apoi rosiile, verdeata si usturoiul si se pun la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinetele se spala, (daca preferati le curatati), se taie rondele de aproximativ 1 cm care se sareaza
14 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate