Se coc vinetele ca pentru salata, se curata si se rup in fasii. Separat se coc si ardeii, se curata si rup tot in fisii. Intr-o cratita sau vas termorezistent, se pune un rand de felii de rosii, verdeturi tocate, apoi un rand de vinete si unul de ardei. Se repeta dispunerea acestor ingrediente. Se toaca ceapa, se caleste 2-3 minute, in tot uleiul si cind aceasta devine translucida, se ia vasul de pe foc si se pune compozitia peste legumele asezate, se pune sare, apoi se da vasul la cuptor pentru 20 minute.se pune deasupra smintina cu delikat si marar si cascaval ras

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii