Vinetele spalate si curatate de codite se taie bucati, se sareaza, se lasa ½ de ora cu sare. Se storc de zeama, se prajesc in putin ulei. Maslinele se pun la desarat. Se asaza vinetele intr-o cratita peste un strat de rosii, se adauga maslinele, rosii, verdeata si restul de ulei rece. Se pun la fiert, se scade sosul si se rumenesc bine. Faina, sarea si verdeata se presara printre rinduri.
Se servesc reci

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii