autor:

Catalina

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete cu mozzarella

Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Catalina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2010

Ingrediente
800 g vinete, 400 g mozzarella, 500 g salsa de rosii, 80 g parmigiano ras, o frunza de busuioc, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Taiati vinetele felii presarati sare pe ele si lasati-le 2 ore sa se scurga de zeama (puteti pune o greutate pe ele) dupa care le clatiti cu apa le uscati cu servetele si le prajiti in mult ulei. Le scoateti si le puneti pe servetele sa absoarba uleiul in exces. Taiati mozzarella felii. Puneti putina salsa pe fundul unei tavi unsa cu ulei apoi un strat de vinete apoi felii de mozzarella si putin parmigiano si busuioc rupt bucatele, deasupra din nou salsa apoi iar un strat de vinete si faceti asa pana se termina ingredientele. Deasupra presarati parmigiano si coaceti in cuptorul cald la 160°C timp de 15 minute. Serviti cald sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita.

7 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

Vinetele se spala, se taie in felii de cca 1,5 cm grosime si se sareaza; se lasa 20 de minute. Rosiile

36 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 mai 2010

    Foarte fine si aromate!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Foarte gustoase!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 800 g vinete
  • 400 g mozzarella
  • 500 g salsa de rosii
  • 80 g parmigiano ras
  • o frunza de busuioc
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Catalina
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume
Prajitura cu fructe

Prajitura cu fructe

Se mixează bine ouăle cu zaharul și zaharul vanilat , pana acesta se topește. Va rezulta o crema

24 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura in doua culori

Prajitura in doua culori

Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul

8 voturi    9 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CIUPERCI CU USTUROI