autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Vinete cu piept de curcan

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane:, 400 g de piept de curcan (pui), , 1 vanata potrivita, , 200 ml de sos de rosii, , 200 g branza, , 2 linguri de parmezan, , sare, , piper, , faina, , ulei de masline, , ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Batem putin pieptul de pui, il saram si piperam. Taiem si vanata felii nu foarte subtiri, le saram si le lasam 30 minute. Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pieptul de curcan 4-5 minute si il deoparte. Prajim si felii de vanata trecute prin faina in prealabil. Pregatim un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei de masline si 2 linguri de sos de rosii, facem primul strat cu felii de vanata, al doilea cu piept de curcan si al treilea cu felii de branza. Terminam cu un strat de vinete , sosul de rosii si parmezan. Bagam la cuptorul deja incins ptr. 20 de minute la 180°. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Budincute din creier

Budincute din creier

Se spala creierul in apa rece si se fierbe in apa putin sarata si doua linguri de otet. Cind este

4 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole batuta cu parjoale

Fasole batuta cu parjoale

Fasolea se pune la inmuiat in apa rece cu cateva ore inainte. Apoi se spala, se alege si se pune

18 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Arata super si cred ca e tot la fel de bun .

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Ce bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 400 g de piept de curcan (pui)
  • 1 vanata potrivita
  • 200 ml de sos de rosii
  • 200 g branza
  • 2 linguri de parmezan
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei de masline
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super si cred ca e tot la fel de bun .

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cannelloni cu carne tocata