autor:

alina

» » Mancaruri cu carne

Vinete cu piept de curcan

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 octombrie 2009

Ingrediente
Ingrediente pentru 4 persoane:, 400 g de piept de curcan (pui), , 1 vanata potrivita, , 200 ml de sos de rosii, , 200 g branza, , 2 linguri de parmezan, , sare, , piper, , faina, , ulei de masline, , ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Batem putin pieptul de pui, il saram si piperam. Taiem si vanata felii nu foarte subtiri, le saram si le lasam 30 minute. Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pieptul de curcan 4-5 minute si il deoparte. Prajim si felii de vanata trecute prin faina in prealabil. Pregatim un vas termorezistent, il ungem cu putin ulei de masline si 2 linguri de sos de rosii, facem primul strat cu felii de vanata, al doilea cu piept de curcan si al treilea cu felii de branza. Terminam cu un strat de vinete , sosul de rosii si parmezan. Bagam la cuptorul deja incins ptr. 20 de minute la 180°. Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Arata super si cred ca e tot la fel de bun .

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2009

    Ce bine arata!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 400 g de piept de curcan (pui)
  • 1 vanata potrivita
  • 200 ml de sos de rosii
  • 200 g branza
  • 2 linguri de parmezan
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei de masline
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    2 comentarii
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata super si cred ca e tot la fel de bun .

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Cotlete de porc umplute cu fasole verde si ciuperci in mantie de prapur de miel