Speli pulpele si le pui sa se rumeneasca la cuptor cu ulei,condimente dupa gust si o ceasca de apa.Intre timp cureti si calesti ceapa,adaugi bulion,pasta de ardei,usturoiul tocat si le lasi pe foc 10min. amestecand mereu.Cand pulpele sunt gata le scoti,le rastorni intr-un vas Jena,pui sosul de rosii si vinetele si le dai la cuptor,la foc mic pt.15min.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii