Speli pulpele si le pui sa se rumeneasca la cuptor cu ulei,condimente dupa gust si o ceasca de apa.Intre timp cureti si calesti ceapa,adaugi bulion,pasta de ardei,usturoiul tocat si le lasi pe foc 10min. amestecand mereu.Cand pulpele sunt gata le scoti,le rastorni intr-un vas Jena,pui sosul de rosii si vinetele si le dai la cuptor,la foc mic pt.15min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii