autor:

Deea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete cu sos de peste

Autor: Deea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 28 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Deea (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 28 mai 2009

Ingrediente
1 lingura de sare, 3 cani de apa, 1 vanata, 1 lingura de zahar, 3 linguri sos de peste, 1 ardei chili tocat, 1 lingura ulei, 1 lingura usturoi tocat, coriandru tocat pentru garnisire

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Intr-un castron, se dizolva sarea in apa. Tocati vanata in bucati de 3 cm si introduceti-o in apa sarata pentru 5 minute. Intr-un castron mic, se adauga zahar,sos de peste si chili. Se amesteca ingredientele pentru a se dizolva zaharul. Puneti la incalzit un wok pe sursa de energie termica si adaugati ulei şi usturoi. Se amesteca 1-2 min, pana cand usturoiul e prajit. Scurgeti vinetele de apa si adaugati-le in wok. Stirfry timp de 1 minut. Se adaugă amestecul de zahar,sos de peste si chili. Stirfry timp de 1 minut. Serviti imediat şi garnisiti cu coriandru tocat.

Serviti cu orez lipicios.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu sos de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mincare de”mulukhie”,fara carne(specific arab)

Mincare de”mulukhie”,fara carne(specific arab)

“Mulukhie”este o planta,des folosita,in tarile arabe;se pregateste in multe feluri.Planta,matura,e

10 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute in dovleac placintar si dovleac patisson:)

Sarmalute in dovleac placintar si dovleac patisson:)

-Se curata ceapa,se toaca si se pune la prajit in ulei,se toaca si prazul si se pune peste ceapa

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    Merita incercata !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    In mod sigur este tare gustos acest preparat...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingura de sare
  • 3 cani de apa
  • 1 vanata
  • 1 lingura de zahar
  • 3 linguri sos de peste
  • 1 ardei chili tocat
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura usturoi tocat
  • coriandru tocat pentru garnisire

Raporteaza reteta

Retete
de Deea
Penne cu sos de rosii si capere

Penne cu sos de rosii si capere

Rosiile proaspete se oparesc timp de cateva secunde in apa fierbinte, dupa care se decojesc si se

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Pui cu alune si garnitura de orez

Pui cu alune si garnitura de orez

Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute

5 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui Souvlaki

Pui Souvlaki

Se amesteca impreuna o marinata din: 3 lg ulei de masline Sucul unei lamai Putin vin rosu

21 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gulas de vita Gulas de vita

Punem pulpa de vită, tăiată cubulețe mari, la fiert in oala minune pt 2 ore fără sare. Căt fierbe carnea, intr-o oala punem

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

5 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de dovlecei cu ou si cascaval