Intr-un castron, se dizolva sarea in apa. Tocati vanata in bucati de 3 cm si introduceti-o in apa sarata pentru 5 minute. Intr-un castron mic, se adauga zahar,sos de peste si chili. Se amesteca ingredientele pentru a se dizolva zaharul. Puneti la incalzit un wok pe sursa de energie termica si adaugati ulei şi usturoi. Se amesteca 1-2 min, pana cand usturoiul e prajit. Scurgeti vinetele de apa si adaugati-le in wok. Stirfry timp de 1 minut. Se adaugă amestecul de zahar,sos de peste si chili. Stirfry timp de 1 minut. Serviti imediat şi garnisiti cu coriandru tocat.
Serviti cu orez lipicios.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii