autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete cu sos de rosii si usturoi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
vinete, ulei, 4-5 catei de usturoi, rosii, 1/2 lingura zahar

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Se iau citeva vinete, se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu apa care colocoteste. Se lasa 5-10 minute. Se scurg si se prajesc in ulei. Separat se face un sos de rosii - se inabusa in ulei 4-5 catei de usturoi, se adauga rosiile descojite si fara simburi (sau pasta de rosii), impreuna cu 1/2 lingura zahar. Se pun si vinetele sa fiarba imprauna citeva minute. Sosul trebuie sa fie scazut si bogat in ulei. Se poate servi si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Suc de patlagele galbene

Suc de patlagele galbene

-Se spala patlagelele,se taie in bucati,potrivit de mari ,asa cat sa intre la masina speciala de

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole scazuta cu costita prajita

Fasole scazuta cu costita prajita

1) cu fasole alba: se inmoaie fasolea cu o seara inainte, se incalzeste untura ( sau uleiul ) se

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Conopida gratinata