Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase in lungime, se asaza in cratita sau in tava peste un rind de rosii curatate de pielita si seminte, usturoi si verdeata. Deasupra se presara faina, sarea, ceapa taiata marunt. La urma se asaza alt rind de rosii si zeama lor. Se pune grasime sau ulei mult si se fierb pina ce scade bine sosul. In momentul in care se servesc, se adauga rosii si ardei dati prin masina de carne, verdeata taiata marunt si unt proaspat, daca se servesc calde
Se pot servi atit calde cit si reci, cu iaurt sau smintina.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii