Se oparesc vinetele, se taie felii mai groase in lungime, se asaza in cratita sau in tava peste un rind de rosii curatate de pielita si seminte, usturoi si verdeata. Deasupra se presara faina, sarea, ceapa taiata marunt. La urma se asaza alt rind de rosii si zeama lor. Se pune grasime sau ulei mult si se fierb pina ce scade bine sosul. In momentul in care se servesc, se adauga rosii si ardei dati prin masina de carne, verdeata taiata marunt si unt proaspat, daca se servesc calde
Se pot servi atit calde cit si reci, cu iaurt sau smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii