autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete gratinate

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iunie 2009

Ingrediente
4 vinete potrivit de mari, lingura de unt moale, pesmet, 1 ceasca parmezan ras(se poate folosi si cascaval), faina, ulei pentru prajit vinetele, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se taie rondele sau felii in lung si se presara cu sare ;dupa 10 min se sterg cu un servetel,se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte

Un vas termorezistent se unge cu unt,se pune un strat de vinete ,apoi se presara pesmet si deasupra brinza rasa .Se procedeaza asa pina se termina vinetele.Deasupra se pune mai multa brinza si bucatele de unt .

Se da la cuptor moderat pina se rumeneste

Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Spalati vanata, o stergeti si feliati rondele de circa 1 cm. Sarati si lasati 10 minute sa iasa eventuala

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete Gratinate

Vinete Gratinate

Tăiem vinetele în cubuleţe. Lăsaţi-le la înăbuşit, pe foc mic, într-o cratiţă sau două,

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 4 vinete potrivit de mari
  • lingura de unt moale
  • pesmet
  • 1 ceasca parmezan ras(se poate folosi si cascaval)
  • faina
  • ulei pentru prajit vinetele
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu cuscus
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania