1. Se prajesc vinetele pe o plita, pe toate partile, pana devin moi, apoi se decojesc.
2. Se pune o vanata pe o tava unsa cu putin ulei de masline, se toaca usor cu cutitul si se sareaza, dupa gust.Se aseaza deasupra 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi tocati si 1 rosie tocata.Se presara deasupra 50 gr branza feta si se stropeste cu ½ lingura ulei de masline.Se repeta procedura cu vinetele ramase.
3. Se dau vinetele la cuptor 15-25 minute, pana cand branza se rumeneste usor.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii