autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vinete Gratinate

Autor: roxana sbingu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana sbingu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
Vinete Gratinate, Avem nevoie de :, - 2 vinete mari, - 500 g piept de pui, - 500 g rosii, - 200 g cascaval, - 2 linguri sos de soia, - ulei de masline, - tarhon(optional), - sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tăiem vinetele în cubuleţe. Lăsaţi-le la înăbuşit, pe foc mic, într-o cratiţă sau două, stropindu-le uşor cu ulei de măsline. Amestecaţi mereu, pentru ca vinetele să fie pătrunse uniform.
După ce culoarea vinetelor s-a schimbat complet, săraţi, piperaţi şi puneţi totul într-un vas mare. Băgaţi-l în cuptor şi lăsaţi-l circa 40 de minute la 150°.
Intre timp punem rosiile la inabusit pana scad putin.
Carnea de pui o taiem cubulete mici sau o tocam, si il calim in tigaie cu 2 lg de soi de soia.
Cand vinetele sunt aproape gata adaugam carnea si sosul de rosii, amestecand usor. Apoi presaram cascaval si tarhon si dam la cuptor pentru inca 15 min.
Pofta Buna!
Produsul final este foarte bun, sotul meu care este cam mofturos i-a placut foarte mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Se spala si se curata de coaja vanata. Se taie in felii de aproximativ 1 cm. Feliile se dau cu sare

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Spalati vanata, o stergeti si feliati rondele de circa 1 cm. Sarati si lasati 10 minute sa iasa eventuala

1 vot    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Vinete Gratinate
  • Avem nevoie de :
  • - 2 vinete mari
  • - 500 g piept de pui
  • - 500 g rosii
  • - 200 g cascaval
  • - 2 linguri sos de soia
  • - ulei de masline
  • - tarhon(optional)
  • - sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita acra,reteta traditionala