autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Vinete Gratinate

Autor: roxana sbingu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana sbingu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
Vinete Gratinate, Avem nevoie de :, - 2 vinete mari, - 500 g piept de pui, - 500 g rosii, - 200 g cascaval, - 2 linguri sos de soia, - ulei de masline, - tarhon(optional), - sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Tăiem vinetele în cubuleţe. Lăsaţi-le la înăbuşit, pe foc mic, într-o cratiţă sau două, stropindu-le uşor cu ulei de măsline. Amestecaţi mereu, pentru ca vinetele să fie pătrunse uniform.
După ce culoarea vinetelor s-a schimbat complet, săraţi, piperaţi şi puneţi totul într-un vas mare. Băgaţi-l în cuptor şi lăsaţi-l circa 40 de minute la 150°.
Intre timp punem rosiile la inabusit pana scad putin.
Carnea de pui o taiem cubulete mici sau o tocam, si il calim in tigaie cu 2 lg de soi de soia.
Cand vinetele sunt aproape gata adaugam carnea si sosul de rosii, amestecand usor. Apoi presaram cascaval si tarhon si dam la cuptor pentru inca 15 min.
Pofta Buna!
Produsul final este foarte bun, sotul meu care este cam mofturos i-a placut foarte mult.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Gratinate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete gratinate

Vinete gratinate

Vanata inainte de a o introduce in cuptor,o taiem felii,o presaram cu sare fina si o tinem pe servetel

4 voturi    8 comentarii
2h 15 min
Retete vegetariene
Vinete gratinate

Vinete gratinate

1. Se prajesc vinetele pe o plita, pe toate partile, pana devin moi, apoi se decojesc. 2. Se pune

3 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Vinete Gratinate
  • Avem nevoie de :
  • - 2 vinete mari
  • - 500 g piept de pui
  • - 500 g rosii
  • - 200 g cascaval
  • - 2 linguri sos de soia
  • - ulei de masline
  • - tarhon(optional)
  • - sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor