Pasul 1
Incalzim cuptorul.
Pregatim aragazul si o cratita.
Adaugam in cratita apa si un sfert de lingurita de sare si lasam apa sa fiarba.
Pasul 2
Taiem vanata in rondele groase de o jumatate de cm.
Pasul 3
Cand apa din cratita fierbe punem feliile de vanata.
Lasam vinete sa fiarba pana cand acestea devin moi, iar apoi le scurgem de apa.
Pregatim un vas termorezistent, pe care il ungem cu unt.
Pasul 4
Asezam in vas un strat de vinete.
Peste vinete punem un strat de cascaval.
Continuam cu un strat de vinete si un strat de cascaval pana cand terminam cele doua ingrediente.
Pasul 5
Turnam deasupra smantana.
Pasul 6
Introducem vasul in cuptorul incalzit pentru 20-25 de minute.
Pasul 7
Cand vinetele sunt rumenite scoatem vasul din cuptor.
Servim calde.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii