Vinetele le tai rondele groase de un deget,le dai prin sare si le lasi 1/2 ora sa se scurga.Apoi le prajesti,dar nu prea tare,in ulei.Ceapa se toaca marunt,rosiile se curata de pielite si se toaca cuburi.
Se prepara un sos din ceapa calita ,rosii,delikat,sare,piper si 2 pahare cu apa.
Intr-o cratita cu margini inalte pui alternativ vinete si sos,iar la fiecare rand se pun feliute de usturoi.Se da la cuptor cratita la foc mic,si cand este gata se asaza in borcane pe care le sterlizezi,la bain-marie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii