Vinetele se coc si se curata de coarja.In timp ce fiebe laptele,vinetele se lasa sa se scurga.Cand laptele da in clocot se adauga vinetele tocate si se lasa sa fiarba impreuna.
Se amesteca mereu pana amestecul devine gros ca un piure.Se potriveste de sare si piper,se adauga si lingurita de zahar,untulsi se amesteca totul pe foc mic pana vinetele devin albe.
Se serveste fierbinte.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii