Se spala vinetele, se inlatura cotorul si se taie in sferturi in lungime, apoi fiecare sfert in doua(pe latime). Bucatile de vinete se oparesc cu apa fierbinte si sarata, lasindu-le in apa timp de 5 minute, apoi se scurge apa si se lasa 5-10 minute in strecuratoare ca sa se scurga. Fiecare bucatica de vinata se da prin faina si se prajeste in untul sau grasimea fierbinte. Se asaza apoi intr-o cratita, se toarna peste ele smintina, se sareaza si se lasa sa fiarba ½ ora la foc mic, scuturind din cind in cind cratita. Se asaza pe farfuria de servit si se presara cu mararul tocat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii