autor:

Mada

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete iuti by Mada

Autor: Mada (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mada (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 octombrie 2010

Ingrediente
1 kg vinete, 5-6 ardei iuti, 3-4 capatani mari de usturoi, otet, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja si se taie rondele - nici prea subtiri, nici prea groase si se lasa putin cu sare sa se inmoaie putin.
Dupa ce s-au muiat putin cam intr-o ora le prajim putin in ulei incins - atat cat sa prinda o culoare putin maronie si sa se inmoaie (sa intre furculita usor in bucata de vanata).
Le scoatem intr-un castron mai mare fara sa le stoarcem prea mult de ulei si le rupem in bucatele mai mici cu ajutorul furculitei.

Ardeii iuti si cateii de usturoi se vor taia rondele si se vor amesteca cu vinetele.
Peste aceasta compozitie se va turna otetul, apa si sarea - dupa gust.(astea vor fi preparate intr-o cratita separat)
Se pot pune in borcane pentru iarna sau se pot servii ca si muratura,garnitura...
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete iuti by Mada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de clatite cu piure de spanac

Budinca de clatite cu piure de spanac

La toate acestea se adaugă uleiul pentru prăjitul clătitelor dar care este o cantitate mică deoarece,

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rostii de cartofi si hrean

Rostii de cartofi si hrean

1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa

14 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocana de ardei