Vinetele se coc pe jar pe toate partile, apoi se pun intr-un vas acoperit cu un capac. Vinetele se aseaza randuri si se presara cu sare. Cand se racesc se curata de coaja si se lasa la scurs. Dupa ce s-au scurs le punem in pungi groase si apoi la congelator. Se consuma in maxim 7 luni de cand au fost coapte.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii