autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete la cuptor

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 iulie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 iulie 2019

Ingrediente
-2 vinete, -4 patlagele rosii, -4 patlagele verzi, -2 gogosari verzi, -1 lingurita piper macinat, -1 lingurita oregano, -300 gr.cascaval, -300 gr.carnati de casa, -1 lingurita sare, -1 lingura ulei de masline, -7 oua.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie felii, vinetele, patlagelele rosii, patlagelele verzi si gogosarii. Se stropeste vasul cu ulei de masline si se asaza in vas, o felie de patlagica, o felie de vanata. Pe o parte se pun intre feliile de vinete, felii de patlagele rosii si pe o parte se pun intre feliile de vinete, felii de patlagele verzi. Se pun felii de gogosari deasupra. Se pun carnatii taiati felii peste legume.

Se pun intr-un vas ouale, sarea, piperul macinat si oregano si se mixeaza dupa care se toarna in vasul in care sunt toate ingredientele, se presara cascaval ras, se pune capac la vas si se da vasul la cuptor circa 45 minute la foc potrivit sau pana cand de patrund toate legumele. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa de legume si putina carnita!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Se taie vinetele in doua, se scobesc de miez (miezul se taie cubulete si se rezerva) se pune uleiul

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute (la cuptor)

Vinete umplute (la cuptor)

Vinetele se spala, se curata gen zebra, se taie in jumatati, pe lungime. Indepartam miezul vinetelor,

18 voturi    6 comentarii
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • -2 vinete
  • -4 patlagele rosii
  • -4 patlagele verzi
  • -2 gogosari verzi
  • -1 lingurita piper macinat
  • -1 lingurita oregano
  • -300 gr.cascaval
  • -300 gr.carnati de casa
  • -1 lingurita sare
  • -1 lingura ulei de masline
  • -7 oua.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

222 voturi    43 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

5 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval Portofele de ardei kapia cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Se maruntesc ciupercile si se pun la calit in putin ulei de masline alaturi de carnea tocata. Se toaca ceapa verde si usturoiul foarte

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate Conopida, ardei kapia si broccoli gratinate

Se spala conopida si broccoli si se desfac si buchetele mici. Punem apoi conopida si broccoli la steamer pentru 5 minute sau in apa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV