Vinete la cuptor

Se taie felii, vinetele, patlagelele rosii, patlagelele verzi si gogosarii.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Vinete la cuptor

Ingrediente

  • -2 vinete;
  • -4 patlagele rosii;
  • -4 patlagele verzi;
  • -2 gogosari verzi;
  • -1 lingurita piper macinat;
  • -1 lingurita oregano;
  • -300 gr.cascaval;
  • -300 gr.carnati de casa;
  • -1 lingurita sare;
  • -1 lingura ulei de masline;
  • -7 oua.

Mod de preparare

Se taie felii, vinetele, patlagelele rosii, patlagelele verzi si gogosarii. Se stropeste vasul cu ulei de masline si se asaza in vas, o felie de patlagica, o felie de vanata. Pe o parte se pun intre feliile de vinete, felii de patlagele rosii si pe o parte se pun intre feliile de vinete, felii de patlagele verzi. Se pun felii de gogosari deasupra. Se pun carnatii taiati felii peste legume.

Se pun intr-un vas ouale, sarea, piperul macinat si oregano si se mixeaza dupa care se toarna in vasul in care sunt toate ingredientele, se presara cascaval ras, se pune capac la vas si se da vasul la cuptor circa 45 minute la foc potrivit sau pana cand de patrund toate legumele. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa de legume si putina carnita!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise