Reteta postata pe: 17 iulie 2019
Ingrediente
-2 vinete, -4 patlagele rosii, -4 patlagele verzi, -2 gogosari verzi, -1 lingurita piper macinat, -1 lingurita oregano, -300 gr.cascaval, -300 gr.carnati de casa, -1 lingurita sare, -1 lingura ulei de masline, -7 oua.
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se taie felii, vinetele, patlagelele rosii, patlagelele verzi si gogosarii. Se stropeste vasul cu ulei de masline si se asaza in vas, o felie de patlagica, o felie de vanata. Pe o parte se pun intre feliile de vinete, felii de patlagele rosii si pe o parte se pun intre feliile de vinete, felii de patlagele verzi. Se pun felii de gogosari deasupra. Se pun carnatii taiati felii peste legume.
Se pun intr-un vas ouale, sarea, piperul macinat si oregano si se mixeaza dupa care se toarna in vasul in care sunt toate ingredientele, se presara cascaval ras, se pune capac la vas si se da vasul la cuptor circa 45 minute la foc potrivit sau pana cand de patrund toate legumele. Sa aveti pofta si la pofta dragilor la o reteta absolut delicioasa de legume si putina carnita!
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinetele se curata de coaja si se pun la fiert 10 minute, dupa ce au devenit moi se pun la scurs. Soia
3 voturi
2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,
2 voturi
2 comentarii
60h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate