Vinete murate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Vinete murate

Ingrediente

  • 3 kg vinete
  • 1 kg ulei
  • 3 capatini de usturoi
  • 10-15 ardei iuti
  • 2 linguri sare mare
  • 200 ml otet
  • 100 ml apa

Mod de preparare

Ardeii se taie feliute. Usturoiul se curata si se pregateste un mujdei din usturoi, sare, otet si apa.

Vinetele se taie cubulete si se calesc in ulei. Se trag de pe foc si se adauga ardeiul iute si mujdeiul de usturoi. Se amesteca bine si se pun vinetele in borcane.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor