Se spala vinetele si se taie coditele.
Trei vinete se taie in doua pe lung, si se prajesc in ulei incins.
Se intorc repede, ca sa nu absoarba mult ulei.
Se curata pe mijloc de seminte.
O vanata se coace, se curata, se scurge si se toaca marunt.
Se amesteca intr-o farfurie cu miezul de la trei rosii, pesmetul, sarea, piperul si usturoiul tocat si se ingroasa pe foc cu putin ulei.
Cu acest amestec se umplu jumatatile de vinete, se lipesc doua cate doua, se asaza intr-o forma unsa si se acopera cu felii de rosii decojite.
Se introduce forma in cuptorul incins pentru 30 min.
Mancarea se serveste rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii