Se spala vinetele si se taie coditele.
Trei vinete se taie in doua pe lung, si se prajesc in ulei incins.
Se intorc repede, ca sa nu absoarba mult ulei.
Se curata pe mijloc de seminte.
O vanata se coace, se curata, se scurge si se toaca marunt.
Se amesteca intr-o farfurie cu miezul de la trei rosii, pesmetul, sarea, piperul si usturoiul tocat si se ingroasa pe foc cu putin ulei.
Cu acest amestec se umplu jumatatile de vinete, se lipesc doua cate doua, se asaza intr-o forma unsa si se acopera cu felii de rosii decojite.
Se introduce forma in cuptorul incins pentru 30 min.
Mancarea se serveste rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii