Se spala vinetele si se taie coditele.
Trei vinete se taie in doua pe lung, si se prajesc in ulei incins.
Se intorc repede, ca sa nu absoarba mult ulei.
Se curata pe mijloc de seminte.
O vanata se coace, se curata, se scurge si se toaca marunt.
Se amesteca intr-o farfurie cu miezul de la trei rosii, pesmetul, sarea, piperul si usturoiul tocat si se ingroasa pe foc cu putin ulei.
Cu acest amestec se umplu jumatatile de vinete, se lipesc doua cate doua, se asaza intr-o forma unsa si se acopera cu felii de rosii decojite.
Se introduce forma in cuptorul incins pentru 30 min.
Mancarea se serveste rece.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii