Reteta postata pe: 07 septembrie 2010
Ingrediente
- 3 vinete, - 2 oua, - 60 g faina, - 150 g pesmet, - 150 g ulei, - sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Vinetele se curata de coaja, se taie in lungime felii de 1/2 cm grosime si se sareaza usor si pipereaza fiecare felie.
Se usuca, se trec prin faina, oua batute, pesmet si se rumenesc in ulei pe amandoua partile.
Se scot pe un servetel de hartie, sa se absoarba grasimea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Vinetele pane sunt delicioase şi se fac în numai 10 minute.
Vinetele se curata de coaja si
6 voturi
0 comentarii
10 min
Se curata vinetele de coaja si se taie felii de 6-7 mm grosime. Se pudreaza cu putina sare si se
68 voturi
18 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 iulie 2012
Mie imi plac tare mult vinetele pane.