autor:

husni

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete pane(specific arab)

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Tarile Arabe


    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Tarile Arabe


Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
-o vinata mare, -2 ardei, -4 catei de usturoi, -cca 50 g cascaval, -sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face un \"buzunar\",adica se taie pe mijloc,cam pina la mijlocul feliei(vezi poza nr.2)
Apoi,se pune putina sare pe feliile de vinata;se presara,putina sare si-n \"buzunare\".Se pun intr-un castron,se lasa cam 20-25 minute.
Apoi se spala;se spala si-n \"buzunare\".Se usuca cu un prosop de bucatarie,curat,dupa care se umplu \"buzunarele\" cu umplutura,facuta asa:ardeii se coc,se curata,se taie patratele de cam 0,5/0,5 cm;apoi, se amesteca cu usturoiul zdrobit si cascavalul ras;se mesteca bine;se potriveste de sare si piper.
Feliile de vinata,umplute,se dau prin faina,ou, pesmet.Dupa aceea se prajesc;dupa ce le prajim,le punem pe servetele absorbante.Se servesc calde,cu garnituri,salate,muraturi.

In poza nr.1,am uitat sa pun cascaval.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane(specific arab)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete si rosii pane

Vinete si rosii pane

Vinetele,spalate,necuratate,se taie felii(rondele) de cca 1,5 cm;se presara cu putina sare si se

14 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
VINETE SI DOVLECEI PANE

VINETE SI DOVLECEI PANE

1.Prima varianta Vanata si dovlecelul se spala,se sterg bine,se indeparteaza capetele,apoi se taie

95 voturi    26 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

    Imi plac foarte mult !

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2011

    Vinetele preparate in acest mod sunt delicioase!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      De abia astept sa apara vinetele la producatori sa fac aceasta reteta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Foarte bune Cami, am salvat reteta.

    • Fara foto

      husni , 10 decembrie 2009

      Multumesc pt vot,Lucica Mihaila ! Ma bucur ca faci,Valentina,si ca-ti place ! Da Gabi,este f gustos !

    • lucica mihaila

      lucica mihaila (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Interesanta reteta! Ai votul meu........

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

      O bunatate...Si eu prepar vinete umplute pane si sunt intr-adevar delicioase...

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      sigur este o reteta foarte gustoasa

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Foarte apetisante paneurile tale, Camy!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • -o vinata mare
  • -2 ardei
  • -4 catei de usturoi
  • -cca 50 g cascaval
  • -sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac foarte mult !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Varza caramelizata