autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Vinete parmigiana cu piept de pui

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 ianuarie 2014

Ingrediente
3 vinete, 250 g parmezan ras, 1 piept de pui dezosat, o cana suc de rosii, 2 oua, 1 lingura cu smantana, 1 lingura bulion, unt, sare, piper macinat, oregano

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Vinetele se spala,se taie in felii de circa 1 cm grosime(pe lungime)se presara cu sare , se lasa 10 -15min sa iasa apa din ele dupa care se sterge fiecare felie in parte cu ajutorul unui prosop absorbant.In timp ce feliile de vinete se odihnesc........hihihi................ne ocupam de pieptul de pui.Taiem pieptul de pui in fileuri subtiri pe care le batem usor cu ciocanul de snitele.Condimentam cu sare si piper fileurile,dupa gust.Si acum trecem la asamblare.Ungem un vas (eu am folosit unul de yena) cu unt si asezam un strat de vinete

un strat file de piept de pui

jumatate din cantitatea de suc de rosii si jumatate din cantitatea de parmezan ras si presaram deasupra oregano.

Continuam "constructia" cu inca un strat de vinete,unul de file de piept de pui ,restul de suc de rosii si de parmezan ras.
Batem bine ouale cu putina sare ,adaugam smantana si bulionul,amestecam bine si apoi turnam peste compozitia de mai sus.
Dam la cuptor pentru circa 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete parmigiana cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Specialitate cu pui,somon si cascaval

Specialitate cu pui,somon si cascaval

Pieptul feliat,batut putin,condimentat,deasupra somon,2buc.surimi,se ruleaza,se prinde cu scobitoare,se

5 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem verdeata tocata, oul si pesmetul,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 250 g parmezan ras
  • 1 piept de pui dezosat
  • o cana suc de rosii
  • 2 oua
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura bulion
  • unt
  • sare
  • piper macinat
  • oregano

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu diferite umpluturi