Vinete pentru musaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Vinete
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se taie felii,se sareaza,se lasa 1 ora sa iasa zeama amara,se sterg cu un servet curat,se prajesc in putin ulei pe ambele parti.Cand s-au racit se pun in pungute atat cat avem nevoie pentru o mancare si se pun la congelator

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor