Vinetele,spalate,necuratate,se taie felii(rondele) de cca 1,5 cm;se presara cu putina sare si se lasa cca 20 de minute.Dupa aceea se spala si se usuca ,usor.
Rosiile,spalate,necuratate,se taie felii(rondele),de cca 1 cm;pe urma se sareaza,pe ambele parti,pt.a se extrage apa;se lasa cca 15 minute.Nu se spala.
Apoi,se face paneul,asa:vinetele si rosiile se dau prin faina,apoi prin ouale batute cu sare,piper
si nucsoara(dupa gust),apoi pesmet.Se prajesc si se pun pe un servetel absorbant.
Cind se servesc(calde),se aranjeaza pe un platou si se rad cu brinza.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii