Vinete si rosii pane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Vinete si rosii pane

Ingrediente

  • -2 vinete(cca 700 g);eu am avut una mare,am taiat-o in 2.
  • -3-4 rosii
  • -cca 100 g brinza telemea
  • -sare,piper,nucsoara(dupa gust)
  • -3 oua
  • -faina
  • -pesmet
  • -ulei

Mod de preparare

Vinetele,spalate,necuratate,se taie felii(rondele) de cca 1,5 cm;se presara cu putina sare si se lasa cca 20 de minute.Dupa aceea se spala si se usuca ,usor.

Rosiile,spalate,necuratate,se taie felii(rondele),de cca 1 cm;pe urma se sareaza,pe ambele parti,pt.a se extrage apa;se lasa cca 15 minute.Nu se spala.

Apoi,se face paneul,asa:vinetele si rosiile se dau prin faina,apoi prin ouale batute cu sare,piper

si nucsoara(dupa gust),apoi pesmet.Se prajesc si se pun pe un servetel absorbant.

Cind se servesc(calde),se aranjeaza pe un platou si se rad cu brinza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise