autor:

husni

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete si rosii pane

Autor: husni (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: husni (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Ingrediente
-2 vinete(cca 700 g)eu am avut una mare,am taiat-o in 2., -3-4 rosii, -cca 100 g brinza telemea, -sare,piper,nucsoara(dupa gust), -3 oua, -faina, -pesmet, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Vinetele,spalate,necuratate,se taie felii(rondele) de cca 1,5 cm;se presara cu putina sare si se lasa cca 20 de minute.Dupa aceea se spala si se usuca ,usor.
Rosiile,spalate,necuratate,se taie felii(rondele),de cca 1 cm;pe urma se sareaza,pe ambele parti,pt.a se extrage apa;se lasa cca 15 minute.Nu se spala.
Apoi,se face paneul,asa:vinetele si rosiile se dau prin faina,apoi prin ouale batute cu sare,piper
si nucsoara(dupa gust),apoi pesmet.Se prajesc si se pun pe un servetel absorbant.
Cind se servesc(calde),se aranjeaza pe un platou si se rad cu brinza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si rosii pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Puttanesca

Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu lamaie la cuptor

Cartofi noi cu lamaie la cuptor

Spalam cartofii curatati de coaja si ii taiem in bucati mai maricele sau ii lasam intregi. Ungem

6 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 16 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Super !

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

    Am uitat de brânzã:((si chiar am primit pachet de acasã...data viitoare!

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 08 iunie 2010

    Multumesc,de aprecieri! Reteta simpla si buna !E buna,vara,cind e cald,sa nu stam mult la bucatarie. Ma bucur,Ramona,ca v-a placut.Ai pus putina brinza? Se poate orice fel;eu,de obicei,pun telemea,ca sa sareze. Se poate si fara;de post.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

      M-ai obligat, din nou, sa salvez o reteta de a ta !, am salvat-o!.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Delicios.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Delicioase si apetisante!

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Merita incercata reteta,vinete am facut,dar rosii nu,felicitari!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Arata super !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      O bunatate...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Super reteta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      ***** nici eu....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      O bunatate cred, nici eu nu am facut niciodata.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Sunt un deliciu!am sã fac cu prima ocazie,nici eu nu am mâncat niciodatã rosii pane.Merçi de retetã!*****

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Ce bunatate ai facut Camy...Excelente ! Nu m-am gandit pina acum sa fac pane...rosiile...

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Delicioase vinetele pane, rosii pane recunosc ca nu am mancat niciodata. O sa incerc si eu reteta!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 04 iunie 2010

      Foarte bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • -2 vinete(cca 700 g)eu am avut una mare,am taiat-o in 2.
  • -3-4 rosii
  • -cca 100 g brinza telemea
  • -sare,piper,nucsoara(dupa gust)
  • -3 oua
  • -faina
  • -pesmet
  • -ulei

Raporteaza reteta

Retete
de husni
Chec cu banane

Chec cu banane

Se freaca untul cu zaharul, f. bine;se adauga oul intreg,putina esenta vanilie(putina, ca sa predomine

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Nopti libaneze(specific arab)

Nopti libaneze(specific arab)

Primele 6 se amesteca la rece, bine, fara sa aiba cocolosi, apoi se pun pe foc;se amesteca tot timpul

10 voturi    11 comentarii
1h
Budinci
SOS VINATORESC

SOS VINATORESC

Carnea se rumeneste usor intr-o cratita cu grasime (untura, ulei ).Dupa ce carnea s-a prajit putin

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Frittata cu legume si prosciutto crudo