Vinetele,spalate,necuratate,se taie felii(rondele) de cca 1,5 cm;se presara cu putina sare si se lasa cca 20 de minute.Dupa aceea se spala si se usuca ,usor.
Rosiile,spalate,necuratate,se taie felii(rondele),de cca 1 cm;pe urma se sareaza,pe ambele parti,pt.a se extrage apa;se lasa cca 15 minute.Nu se spala.
Apoi,se face paneul,asa:vinetele si rosiile se dau prin faina,apoi prin ouale batute cu sare,piper
si nucsoara(dupa gust),apoi pesmet.Se prajesc si se pun pe un servetel absorbant.
Cind se servesc(calde),se aranjeaza pe un platou si se rad cu brinza.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii