autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umpluite cu branza si verdeata

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
2-3 vinete mari,, 200 gr. branza dulce,, 200gr. branza telemea, , 3 oua, , faina, , pesmet,, 1 legatura de patrunjel,, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii pe lungime cam de 1 cm.grosime, se prajesc putin in ulei si se pun pe un prosop absorbant pentru a se scurge uleiul. Intr-un castron se face o pasta din branza dulce si branza telemea rasa, 1ou si patrunjelul tocat. Din aceasta compozitie se pune cu lingurita intre feliile de vinete, doua cate doua. Se preseaza cu mana usor , fara sa iasa compozita, se tavalesc prin faina, prin cele 2 oua batute cu putina sare, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei. Se pot servi cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umpluite cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL

STRUDEL CU CARTOFI SI SPARANGHEL

Ceapa se curata si se taie marunt,la fel si snitlingul. 1 ceapa se caleste in ca 30g unt sis e lasa

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de gulii umplute

Ciorba de gulii umplute

Morcovul, pastarnacul si radacina de patrunjel curatate si spalate, se taie cubulete mici si se pun

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 vinete mari,
  • 200 gr. branza dulce,
  • 200gr. branza telemea
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ragout taranesc cu pui si ciuperci(mancare traditionala din sudul Frantei)