autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umpluite cu branza si verdeata

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
2-3 vinete mari,, 200 gr. branza dulce,, 200gr. branza telemea, , 3 oua, , faina, , pesmet,, 1 legatura de patrunjel,, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii pe lungime cam de 1 cm.grosime, se prajesc putin in ulei si se pun pe un prosop absorbant pentru a se scurge uleiul. Intr-un castron se face o pasta din branza dulce si branza telemea rasa, 1ou si patrunjelul tocat. Din aceasta compozitie se pune cu lingurita intre feliile de vinete, doua cate doua. Se preseaza cu mana usor , fara sa iasa compozita, se tavalesc prin faina, prin cele 2 oua batute cu putina sare, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei. Se pot servi cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umpluite cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Ciuperci la cuptor umplute cu codite

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele. Intr-o tava asezam

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Platou de post

Platou de post

Se caleste ceapa, se adauga orezul, Delikatul, apa (3 pahare)si se lasa la fiert. In acest timp

4 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 vinete mari,
  • 200 gr. branza dulce,
  • 200gr. branza telemea
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval