autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umpluite cu branza si verdeata

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
2-3 vinete mari,, 200 gr. branza dulce,, 200gr. branza telemea, , 3 oua, , faina, , pesmet,, 1 legatura de patrunjel,, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii pe lungime cam de 1 cm.grosime, se prajesc putin in ulei si se pun pe un prosop absorbant pentru a se scurge uleiul. Intr-un castron se face o pasta din branza dulce si branza telemea rasa, 1ou si patrunjelul tocat. Din aceasta compozitie se pune cu lingurita intre feliile de vinete, doua cate doua. Se preseaza cu mana usor , fara sa iasa compozita, se tavalesc prin faina, prin cele 2 oua batute cu putina sare, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei. Se pot servi cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umpluite cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu orez

Rosii umplute cu orez

Speli rosile, le scobesti si le lasi la scurs. Separat pui orezul la fiert cu putin delikat. Calesti

5 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Broccoli la cuptor

Broccoli la cuptor

Intr- o oala se pune apa la fiert, iar cand a dat in clocot, se pune sare si se baga buchetelele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 vinete mari,
  • 200 gr. branza dulce,
  • 200gr. branza telemea
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fajitas cu carne de pui si cascaval