autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umpluite cu branza si verdeata

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
2-3 vinete mari,, 200 gr. branza dulce,, 200gr. branza telemea, , 3 oua, , faina, , pesmet,, 1 legatura de patrunjel,, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii pe lungime cam de 1 cm.grosime, se prajesc putin in ulei si se pun pe un prosop absorbant pentru a se scurge uleiul. Intr-un castron se face o pasta din branza dulce si branza telemea rasa, 1ou si patrunjelul tocat. Din aceasta compozitie se pune cu lingurita intre feliile de vinete, doua cate doua. Se preseaza cu mana usor , fara sa iasa compozita, se tavalesc prin faina, prin cele 2 oua batute cu putina sare, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei. Se pot servi cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umpluite cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de curcan cu legume

Piept de curcan cu legume

(2 porții) Pentru a mai schimba un pic seria pastelor vă propun o rețetă, zic eu, sănătoasă

4 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Milky la Doubletta

Milky la Doubletta

Cartofii se curata de coaja se spala si se taie wedges, adica sferturi maricele.Apoi se pun intr-un

4 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 vinete mari,
  • 200 gr. branza dulce,
  • 200gr. branza telemea
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Mancare de ciuperci cu galuste de faina