autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umpluite cu branza si verdeata

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2009

Ingrediente
2-3 vinete mari,, 200 gr. branza dulce,, 200gr. branza telemea, , 3 oua, , faina, , pesmet,, 1 legatura de patrunjel,, sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Vinetele se taie in felii pe lungime cam de 1 cm.grosime, se prajesc putin in ulei si se pun pe un prosop absorbant pentru a se scurge uleiul. Intr-un castron se face o pasta din branza dulce si branza telemea rasa, 1ou si patrunjelul tocat. Din aceasta compozitie se pune cu lingurita intre feliile de vinete, doua cate doua. Se preseaza cu mana usor , fara sa iasa compozita, se tavalesc prin faina, prin cele 2 oua batute cu putina sare, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei. Se pot servi cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umpluite cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paella cu creveti

Paella cu creveti

 Se pregătește la îndemână tigaia wok. Se pune o lingură de ulei de măsline.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane(specific arab)

Vinete pane(specific arab)

Vinata,spalata,se curata si se taie felii,pe lung,de cca 1,5 cm grosime.Fiecarei felii i se face

15 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 2-3 vinete mari,
  • 200 gr. branza dulce,
  • 200gr. branza telemea
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura Mancarica scazuta din spanac verde cu afumatura

Se curata spanacul, oprind numai frunzele sanatoase, apoi se spala in mai multe ape reci. Il scufundam in apa clocotita si lasam sa

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Curry de pui cu vinete