Se taie vinetele jumatati in lung. Intr-o cratita se pune ulei si se prajesc jumatatile de vinete cu miezul in jos pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se scobeste miezul, vinetele ramanand in forma de barca. Se caleste ceapa taiata marunt, se stinge cu rosiile taiate cubulete, se potriveste de sare, piper si verdeata. Se adauga peste carnea tocata si se amesteca si cu miezul vinetelor. Se umplu jumatatile de vinete cu acest amestec, se pun in tava, se acopera cu smantana si se dau la cuptor 30 min. Smantana se poate pune si dupa ce se scot vinetele de la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii