autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

vinete umplute

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
4-5 vinete, gr carne tocata,1 ou ,patrunjel verde ,sare,piper, 5-6 rosii,ulei de masline,parmezan ras,1 ceapa alba mare.

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie in doua si se scobesc, apoi se oparesc cateva minute.
Partea scobita se taie marunt, se taie ceapa si se caleste in ulei, se adauga vinetele din scobitura, se sareaza, se pipereaza, se adauga carnea tocata si se calesc impreuna 20-30 minute. Se lasa la racit, se adauga oul si putin parmezan ras. Vinetele oparite si racite se umplu cu aceasta umplutura si se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu felii de rosii. Deasupra se mai pune un strat de rosii, parmezan si patrunjel verde taiat marunt. Se da la cuptor 40-50 minute. Se poate servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul

7 voturi    3 comentarii
35 min
Retete vegetariene
Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 vinete, gr carne tocata,1 ou ,patrunjel verde ,sare,piper
  • 5-6 rosii,ulei de masline,parmezan ras,1 ceapa alba mare.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Rulouri de curcan cu sunca afumata, in sos bechamel