Se curata vinetele de coaja, se taie in doua si se scobesc, apoi se oparesc cateva minute.
Partea scobita se taie marunt, se taie ceapa si se caleste in ulei, se adauga vinetele din scobitura, se sareaza, se pipereaza, se adauga carnea tocata si se calesc impreuna 20-30 minute. Se lasa la racit, se adauga oul si putin parmezan ras. Vinetele oparite si racite se umplu cu aceasta umplutura si se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu felii de rosii. Deasupra se mai pune un strat de rosii, parmezan si patrunjel verde taiat marunt. Se da la cuptor 40-50 minute. Se poate servi cu smantana.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii