autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

vinete umplute

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
4-5 vinete, gr carne tocata,1 ou ,patrunjel verde ,sare,piper, 5-6 rosii,ulei de masline,parmezan ras,1 ceapa alba mare.

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie in doua si se scobesc, apoi se oparesc cateva minute.
Partea scobita se taie marunt, se taie ceapa si se caleste in ulei, se adauga vinetele din scobitura, se sareaza, se pipereaza, se adauga carnea tocata si se calesc impreuna 20-30 minute. Se lasa la racit, se adauga oul si putin parmezan ras. Vinetele oparite si racite se umplu cu aceasta umplutura si se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu felii de rosii. Deasupra se mai pune un strat de rosii, parmezan si patrunjel verde taiat marunt. Se da la cuptor 40-50 minute. Se poate servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete umplute, iaurt cu menta.

Vinete umplute, iaurt cu menta.

Se taie vinetele in jumatati, se scoate miezul de vinete cu o lingura, se pun jumatatile de vinete

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 vinete, gr carne tocata,1 ou ,patrunjel verde ,sare,piper
  • 5-6 rosii,ulei de masline,parmezan ras,1 ceapa alba mare.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Varza calita cu carnati de bere si cu rosii Cherry