autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

vinete umplute

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2008

Ingrediente
4-5 vinete, gr carne tocata,1 ou ,patrunjel verde ,sare,piper, 5-6 rosii,ulei de masline,parmezan ras,1 ceapa alba mare.

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie in doua si se scobesc, apoi se oparesc cateva minute.
Partea scobita se taie marunt, se taie ceapa si se caleste in ulei, se adauga vinetele din scobitura, se sareaza, se pipereaza, se adauga carnea tocata si se calesc impreuna 20-30 minute. Se lasa la racit, se adauga oul si putin parmezan ras. Vinetele oparite si racite se umplu cu aceasta umplutura si se pun in tava unsa cu ulei si tapetata cu felii de rosii. Deasupra se mai pune un strat de rosii, parmezan si patrunjel verde taiat marunt. Se da la cuptor 40-50 minute. Se poate servi cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vanata pe lungime in 2 jumatati egale, dupa care se scobesc cu o lingura, lasand peretii

9 voturi    3 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinete Umplute cu Branza de vaci

Vinetele se scobesc de miez si se curata de bucati de coaja, morcovii se fierb pentru a fi moi, se

22 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 4-5 vinete, gr carne tocata,1 ou ,patrunjel verde ,sare,piper
  • 5-6 rosii,ulei de masline,parmezan ras,1 ceapa alba mare.

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Bucãti marinate cu orez de fasole (Rojões com arroz de feijão)