autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

VINETE UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
1,7 kg vinete,, 3 cepe, , 1/2 ceasca de ulei de masline, , 500 g carne tocata vita si porc(amestec),, sare,, piper,, 1/2 ceasca de vin alb,, patrunjel verde tocat,, unt,, 100g.branza rasa, , 2 linguri sos Bechamel(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Se taie vinetele in doua pe lungime. Se sareaza in interior si se pun pe un strecurator de plastic pentru ca sa se scurga.
2. Intr-o tigaie se caleste carnea tocata, se adauga vinul, ceapa taiata marunt si patrunjelul tocat si se lasa la foc moderat timp de 30 de minute.
3. Se scoate continutul vinetelor, care se taie in cubulete si se pune in tigaie. Se continua calirea pana cand carnea este patrunsa, se ia de pe foc si se umplu vinetele cu acest amestec, in care se incorporeaza branza rasa si sosul Bechamel sau 2 linguri smantana.
4. Se aseaza vinetele umplute intr-un vas de Jena uns cu unt si se coc la cuptor 45 minute. Se servesc cu sos de rosii si vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "VINETE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute, iaurt cu menta.

Vinete umplute, iaurt cu menta.

Se taie vinetele in jumatati, se scoate miezul de vinete cu o lingura, se pun jumatatile de vinete

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu pui

Vinete umplute cu pui

Se taie vinetele in jumatate,pe lung,se cresteaza usor cu cutitul si se condimenteaza cu sare si

29 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Vekas

    Vekas (Chef de cuisine) , 27 mai 2009

    Asa si este,numai dupa ce o prepari iti dai seama de acest lucru.Spor la treaba!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Mi se pare oreteta interesanta

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1,7 kg vinete,
  • 3 cepe
  • 1/2 ceasca de ulei de masline
  • 500 g carne tocata vita si porc(amestec),
  • sare,
  • piper,
  • 1/2 ceasca de vin alb,
  • patrunjel verde tocat,
  • unt,
  • 100g.branza rasa
  • 2 linguri sos Bechamel(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas (Chef de cuisine)

Asa si este,numai dupa ce o prepari iti dai seama de acest lucru.Spor la treaba!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Musaca de cartofi cu carne tocata