Ingrediente
1,7 kg vinete,, 3 cepe, , 1/2 ceasca de ulei de masline, , 500 g carne tocata vita si porc(amestec),, sare,, piper,, 1/2 ceasca de vin alb,, patrunjel verde tocat,, unt,, 100g.branza rasa, , 2 linguri sos Bechamel(optional)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
2 voturi
Mod de preparare
2. Intr-o tigaie se caleste carnea tocata, se adauga vinul, ceapa taiata marunt si patrunjelul tocat si se lasa la foc moderat timp de 30 de minute.
3. Se scoate continutul vinetelor, care se taie in cubulete si se pune in tigaie. Se continua calirea pana cand carnea este patrunsa, se ia de pe foc si se umplu vinetele cu acest amestec, in care se incorporeaza branza rasa si sosul Bechamel sau 2 linguri smantana.
4. Se aseaza vinetele umplute intr-un vas de Jena uns cu unt si se coc la cuptor 45 minute. Se servesc cu sos de rosii si vin alb sec.
Vekas (Chef de cuisine) , 27 mai 2009
Asa si este,numai dupa ce o prepari iti dai seama de acest lucru.Spor la treaba!