autor:

Elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
4 vinete potrivite, 400 g pulpa de vita, 250 g pulpa de porc, 2 rosii, 50 g pasta de rosii, 50 g cascaval, 250 g smantana, 200 ml ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei pana devine alba. Vinetele se taie pe jumatate si se scobeste o parte din miez. Se ung vinetele cu ulei si se presara sare, se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se aseaza carnea peste vinete, apoi cascavalul ras si rosiile feliate si se mai dau 5 minute la cuptor. Din pasta de rosii, sau bulion, sare si piper se face un sos care se pune la fiert cateva minute apoi se adauga peste vinete. Se servesc fierbinti cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu pui

Vinete umplute cu pui

Se taie vinetele in jumatate,pe lung,se cresteaza usor cu cutitul si se condimenteaza cu sare si

27 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
rosii umplute cu vinete

rosii umplute cu vinete

Umplutura: se curata ceapa si se taie marunt,se caleste in ulei pina incepe sa luceasca,peste care

19 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 vinete potrivite
  • 400 g pulpa de vita
  • 250 g pulpa de porc
  • 2 rosii
  • 50 g pasta de rosii
  • 50 g cascaval
  • 250 g smantana
  • 200 ml ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Paste cu legume

Paste cu legume

Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se taie ceapa verde, ardeii si ciupercile. Se pune uleiul la

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
CARTOFI CU OCHIURI