autor:

Elena

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Vinete umplute

Autor: Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
4 vinete potrivite, 400 g pulpa de vita, 250 g pulpa de porc, 2 rosii, 50 g pasta de rosii, 50 g cascaval, 250 g smantana, 200 ml ulei, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei pana devine alba. Vinetele se taie pe jumatate si se scobeste o parte din miez. Se ung vinetele cu ulei si se presara sare, se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se aseaza carnea peste vinete, apoi cascavalul ras si rosiile feliate si se mai dau 5 minute la cuptor. Din pasta de rosii, sau bulion, sare si piper se face un sos care se pune la fiert cateva minute apoi se adauga peste vinete. Se servesc fierbinti cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

- se taie vinetele pe jumătate, longitudinal, şi se pun într-o tavă, pe o foaie de copt, şi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu orez

Vinete umplute cu orez

Se incalzeste cuptorul la 200 gr. Se pune orezul la fiert timp de aproximativ 15 minute. Cand este

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 vinete potrivite
  • 400 g pulpa de vita
  • 250 g pulpa de porc
  • 2 rosii
  • 50 g pasta de rosii
  • 50 g cascaval
  • 250 g smantana
  • 200 ml ulei
  • sare,

Raporteaza reteta

Retete
de Elena
Ciuperci pleurotus

Ciuperci pleurotus

Se taie ciupercile şi usturoiul fâşii. Se amestecă cu uleiul, coniacul şi toate condimentele

4 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Paste cu legume

Paste cu legume

Se fierb pastele si se lasa la scurs. Se taie ceapa verde, ardeii si ciupercile. Se pune uleiul la

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Curry de pui

Curry de pui

Se calesc ceapa si usturoiul taiate fin in 4 linguri de ulei la foc mediu pana devin sticloase, apoi

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gyros la cuptor