Vinete umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete potrivite
  • 400 g pulpa de vita
  • 250 g pulpa de porc
  • 2 rosii
  • 50 g pasta de rosii
  • 50 g cascaval
  • 250 g smantana
  • 200 ml ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete si se caleste in ulei pana devine alba. Vinetele se taie pe jumatate si se scobeste o parte din miez. Se ung vinetele cu ulei si se presara sare, se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 minute. Apoi se scot si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se aseaza carnea peste vinete, apoi cascavalul ras si rosiile feliate si se mai dau 5 minute la cuptor. Din pasta de rosii, sau bulion, sare si piper se face un sos care se pune la fiert cateva minute apoi se adauga peste vinete. Se servesc fierbinti cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de capsuni cu menta

Gem de capsuni cu menta

Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...

Gem de capsuni cu menta
Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete

Spaghete cu vinete
Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Papricas de pui cu galuste de faina
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor