autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
3 vinete subtiri si lungi,, 400 g carne tocata,, o ceapa mica,, ulei de masline,sare,piper, 1 ou, 1 lg parmezan ras, 6 linguri rosii cuburi(din conserva), cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

18 voturi

Mod de preparare

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt.

Jumatatile de vinete le punem la fiert in apa clocotita cu sare pt cca 3 minute si le lasam la scurs cu fata in jos pana in mom folosirii.

Ceapa tocata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa,se adauga carnea tocata(pe care o o lasam pana isi schimba culoarea),sare,piper si miezul de vinete.lasam la fiert 20-30 minute.cand e rece amestecam cu ou,parmezan si umplem vinetele.

Le asezam in tava in care punem putin ulei,deasupra fiecarei jumatati punem cate o lg de cuburi de rosii si dam la cuptor la 180-200 de grade pt 30-40 minute.Cu 10 minute inainte de a fi gata,radem deasupra cascaval si punem la gratinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati  (Beringelas recheadas com cogumelos)

Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)

Originale din India, vinetele sunt foarte apreciate in bucãtãriile orientale si mediteraneene,

10 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

1. Se indeparteaza cozile, se taie vinetele in doua - pe lung - si se scoate miezul (se lasa cam

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iolanda Yol , 19 februarie 2014

    Cunosc reteta am facut-o de multe ori. Mi-a iesit si e foarte gustoasa :) CHIAR V-O RECOMAND (Y)

  • Fara foto

    Simona Burdulia , 20 iunie 2013

    Cunosc reteta am facut-o de multe ori. Mi-a iesit si e foarte gustoasa :) CHIAR V-O RECOMAND (Y)

  • Fara foto

    Simona Burdulia , 17 iunie 2013

    pare buna. maine am sa o fac si eu. abia astept sa o gust.

    • adriana

      adriana (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2010

      EU STAU IN ITALIA SI AM 2 COPII.IMI PLACE FOARTE MULT SA LE FAC CATE CEVA NOU.TE FELICIT RETETA TA A IESIT SUPER.BRAVO!!!

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Cristian,citeste reteta mai bine! sau vreti sa-ti desenez?

    • Fara foto

      cristian , 24 iunie 2010

      si cu cele 6 linguri de rosii cuburi ce facem? :))

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      si eu fac ceva asemanator ;este grozava reteta !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Gustos si frumos!

    • Fara foto

      maria mihalache , 24 mai 2010

      Trebuie sa fie foarte bune dupa cat de bine arata.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Imi plac tare mult vinetele, ale tale arata foarte bine!Felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Super bune!! ador vinetele!o so incerc ...salvat..votat...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      O bunatate.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Delicioase vinetele umplute,asa le fac si eu ,felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Tare gustoase mai sunt...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      I-mi place mult!am sã fac si eu cât de curând,merçi de retetã!

    • Ioana capsunica

      Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Arata foarte bine! Bravo!!!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 20 mai 2010

      Foarte bune!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Delicioase si apetisante!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

18 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete subtiri si lungi,
  • 400 g carne tocata,
  • o ceapa mica,
  • ulei de masline,sare,piper
  • 1 ou
  • 1 lg parmezan ras
  • 6 linguri rosii cuburi(din conserva)
  • cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

adriana (Chef de cuisine)

EU STAU IN ITALIA SI AM 2 COPII.IMI PLACE FOARTE MULT SA LE FAC CATE CEVA NOU.TE FELICIT RETETA TA A IESIT SUPER.BRAVO!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cous-cous cu tocana de porc