autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
3 vinete subtiri si lungi,, 400 g carne tocata,, o ceapa mica,, ulei de masline,sare,piper, 1 ou, 1 lg parmezan ras, 6 linguri rosii cuburi(din conserva), cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt.
Jumatatile de vinete le punem la fiert in apa clocotita cu sare pt cca 3 minute si le lasam la scurs cu fata in jos pana in mom folosirii.
Ceapa tocata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa,se adauga carnea tocata(pe care o o lasam pana isi schimba culoarea),sare,piper si miezul de vinete.lasam la fiert 20-30 minute.cand e rece amestecam cu ou,parmezan si umplem vinetele.
Le asezam in tava in care punem putin ulei,deasupra fiecarei jumatati punem cate o lg de cuburi de rosii si dam la cuptor la 180-200 de grade pt 30-40 minute.Cu 10 minute inainte de a fi gata,radem deasupra cascaval si punem la gratinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute la cuptor

Vinete umplute la cuptor

Vinetele se spala si se taie pe lung pe jumatate.Se scoate miezul din ele, dar nu pana la coaja,

2 voturi    2 comentarii
60h
Mancaruri cu carne
Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinete umplute cu carne (Papoutsakia)

Vinetele, curățate parțial de coajă, se taie în două pe lungime. Se freacă partea din

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

  • 18 comentarii

  • Iolanda Yol , 19 februarie 2014

    Cunosc reteta am facut-o de multe ori. Mi-a iesit si e foarte gustoasa :) CHIAR V-O RECOMAND (Y)

  • Simona Burdulia , 20 iunie 2013

    Cunosc reteta am facut-o de multe ori. Mi-a iesit si e foarte gustoasa :) CHIAR V-O RECOMAND (Y)

  • Simona Burdulia , 17 iunie 2013

    pare buna. maine am sa o fac si eu. abia astept sa o gust.

    • adriana

      adriana (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2010

      EU STAU IN ITALIA SI AM 2 COPII.IMI PLACE FOARTE MULT SA LE FAC CATE CEVA NOU.TE FELICIT RETETA TA A IESIT SUPER.BRAVO!!!

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Cristian,citeste reteta mai bine! sau vreti sa-ti desenez?

    • cristian , 24 iunie 2010

      si cu cele 6 linguri de rosii cuburi ce facem? :))

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      si eu fac ceva asemanator ;este grozava reteta !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Gustos si frumos!

    • maria mihalache , 24 mai 2010

      Trebuie sa fie foarte bune dupa cat de bine arata.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Imi plac tare mult vinetele, ale tale arata foarte bine!Felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Super bune!! ador vinetele!o so incerc ...salvat..votat...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      O bunatate.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Delicioase vinetele umplute,asa le fac si eu ,felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Tare gustoase mai sunt...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      I-mi place mult!am sã fac si eu cât de curând,merçi de retetã!

    • Ioana capsunica

      Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Arata foarte bine! Bravo!!!

    • burdulea maria elena , 20 mai 2010

      Foarte bune!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Delicioase si apetisante!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete subtiri si lungi,
  • 400 g carne tocata,
  • o ceapa mica,
  • ulei de masline,sare,piper
  • 1 ou
  • 1 lg parmezan ras
  • 6 linguri rosii cuburi(din conserva)
  • cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

15 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

adriana (Chef de cuisine)

EU STAU IN ITALIA SI AM 2 COPII.IMI PLACE FOARTE MULT SA LE FAC CATE CEVA NOU.TE FELICIT RETETA TA A IESIT SUPER.BRAVO!!!

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Perisoare de manzat cu sos de rosii