Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt.
Jumatatile de vinete le punem la fiert in apa clocotita cu sare pt cca 3 minute si le lasam la scurs cu fata in jos pana in mom folosirii.
Ceapa tocata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa,se adauga carnea tocata(pe care o o lasam pana isi schimba culoarea),sare,piper si miezul de vinete.lasam la fiert 20-30 minute.cand e rece amestecam cu ou,parmezan si umplem vinetele.
Le asezam in tava in care punem putin ulei,deasupra fiecarei jumatati punem cate o lg de cuburi de rosii si dam la cuptor la 180-200 de grade pt 30-40 minute.Cu 10 minute inainte de a fi gata,radem deasupra cascaval si punem la gratinat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii