autor:

mihaela idriceanu

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
3 vinete subtiri si lungi,, 400 g carne tocata,, o ceapa mica,, ulei de masline,sare,piper, 1 ou, 1 lg parmezan ras, 6 linguri rosii cuburi(din conserva), cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Taiem vinetele pe lung in doua si scoatem miezul pe care il tocam marunt.

Jumatatile de vinete le punem la fiert in apa clocotita cu sare pt cca 3 minute si le lasam la scurs cu fata in jos pana in mom folosirii.

Ceapa tocata se caleste in ulei de masline pana devine sticloasa,se adauga carnea tocata(pe care o o lasam pana isi schimba culoarea),sare,piper si miezul de vinete.lasam la fiert 20-30 minute.cand e rece amestecam cu ou,parmezan si umplem vinetele.

Le asezam in tava in care punem putin ulei,deasupra fiecarei jumatati punem cate o lg de cuburi de rosii si dam la cuptor la 180-200 de grade pt 30-40 minute.Cu 10 minute inainte de a fi gata,radem deasupra cascaval si punem la gratinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza. Rosiile

9 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iolanda Yol , 19 februarie 2014

    Cunosc reteta am facut-o de multe ori. Mi-a iesit si e foarte gustoasa :) CHIAR V-O RECOMAND (Y)

  • Fara foto

    Simona Burdulia , 20 iunie 2013

    Cunosc reteta am facut-o de multe ori. Mi-a iesit si e foarte gustoasa :) CHIAR V-O RECOMAND (Y)

  • Fara foto

    Simona Burdulia , 17 iunie 2013

    pare buna. maine am sa o fac si eu. abia astept sa o gust.

    • adriana

      adriana (Chef de cuisine) , 29 septembrie 2010

      EU STAU IN ITALIA SI AM 2 COPII.IMI PLACE FOARTE MULT SA LE FAC CATE CEVA NOU.TE FELICIT RETETA TA A IESIT SUPER.BRAVO!!!

    • mihaela idriceanu

      mihaela idriceanu (Chef de cuisine) , 23 august 2010

      Cristian,citeste reteta mai bine! sau vreti sa-ti desenez?

    • Fara foto

      cristian , 24 iunie 2010

      si cu cele 6 linguri de rosii cuburi ce facem? :))

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      si eu fac ceva asemanator ;este grozava reteta !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Gustos si frumos!

    • Fara foto

      maria mihalache , 24 mai 2010

      Trebuie sa fie foarte bune dupa cat de bine arata.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Imi plac tare mult vinetele, ale tale arata foarte bine!Felicitari!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Super bune!! ador vinetele!o so incerc ...salvat..votat...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      O bunatate.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Delicioase vinetele umplute,asa le fac si eu ,felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Tare gustoase mai sunt...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      I-mi place mult!am sã fac si eu cât de curând,merçi de retetã!

    • Ioana capsunica

      Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Arata foarte bine! Bravo!!!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 20 mai 2010

      Foarte bune!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

      Delicioase si apetisante!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 3 vinete subtiri si lungi,
  • 400 g carne tocata,
  • o ceapa mica,
  • ulei de masline,sare,piper
  • 1 ou
  • 1 lg parmezan ras
  • 6 linguri rosii cuburi(din conserva)
  • cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

14 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

adriana (Chef de cuisine)

EU STAU IN ITALIA SI AM 2 COPII.IMI PLACE FOARTE MULT SA LE FAC CATE CEVA NOU.TE FELICIT RETETA TA A IESIT SUPER.BRAVO!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Limba in sos de smantana cu castraveciori murati