autor:

Meme

» » Retete vegetariene

vinete umplute

Autor: Meme (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Meme (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 august 2010

Ingrediente
2 vinete, 3 cepe, 1 gogosar, 2 rosii, 1 legatura patrunjel, sare, si 100 gr cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Vinetele le spalam,le taiem in doua,pe lung si le scoatem miezul.Astfel curatate,le punem sa se scurga,cu partea scobita in jos,asta dupa ce in prealabil,le-am dat cu un praf de sare.
Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit cu gogosarul,miezul vinetelor taiat fideluta si la final adaugam si cele doua rosii taiate marunt.Potrivim de sare,piper,adaugam o legatura de patrunjel si putin cimbru.
In tava facem un pat de ceapa taiata solzisori,rosii,putin ulei si o cana de apa.Umplem jumatatile de vinete cu compozitia de mai sus si punem la cuptor pentru 40-50 minute.Cand este gata,se rade peste ele cascaval!!
Daca ti-a placut reteta noastra "vinete umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Magdus (vinete mici umplute si murate in ulei de masline)

Magdus (vinete mici umplute si murate in ulei de masline)

Mai intai alegem vinetele, care trebuie sa fie nu prea mari, ci doar intre 5 si 7 cm lungime. Chiar

0 voturi    0 comentarii
3h 50 min
Conserve si muraturi
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela Onisei-raducu , 16 octombrie 2014

    Ceapa.Scuze :)

  • Fara foto

    Silvia Cavaleru , 31 iulie 2014

    Ce taiem cubulete?

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Imi place reteta ta, Meme.

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 26 august 2010

      rapid si gustos

    • Catalina

      Catalina (Chef de cuisine) , 26 august 2010

      Delicios! Poate voi reusi sa fac maine reteta ta dar fara cascaval ca e vineri, sper sa fie bun si fara...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 august 2010

      Aratã tare bine:)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 26 august 2010

      Gustoase si aspectuoase!

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 25 august 2010

      Bună, usoară, în haine de vară!

    • Meme

      Meme (Chef de cuisine) , 25 august 2010

      Da,sunt bune,dar putem adauga si 200 gr.carne tocata,ii da un gust mai bun!!!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 25 august 2010

      O delicatesa.....

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 august 2010

      Sunt o bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Meme
Inghetata

Inghetata

Intr-o cupa se aseaza inghetata de ciocolata,napolitanele(cubulete mici),dulceata de capsuni dupa

9 voturi    6 comentarii
5 min
Inghetate
Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Ardei umpluti cu branza Filadelfia

Se amesteca toate ingredientele,ceapa se taie marunt si umplem ardeii,decoram si.....gata!!!!!!!!

2 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Salata de beuf

Salata de beuf

Amestecati toate ingredientele si ornati dupa cum va place!!!!

6 voturi    7 comentarii
2h
Salate reci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place reteta ta, Meme.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
CIUPERCI UMPLUTE CU BRANZA SI GARNITURA DE COUSCOUS