Vinetele le spalam,le taiem in doua,pe lung si le scoatem miezul.Astfel curatate,le punem sa se scurga,cu partea scobita in jos,asta dupa ce in prealabil,le-am dat cu un praf de sare.
Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit cu gogosarul,miezul vinetelor taiat fideluta si la final adaugam si cele doua rosii taiate marunt.Potrivim de sare,piper,adaugam o legatura de patrunjel si putin cimbru.
In tava facem un pat de ceapa taiata solzisori,rosii,putin ulei si o cana de apa.Umplem jumatatile de vinete cu compozitia de mai sus si punem la cuptor pentru 40-50 minute.Cand este gata,se rade peste ele cascaval!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii