Vinetele le spalam,le taiem in doua,pe lung si le scoatem miezul.Astfel curatate,le punem sa se scurga,cu partea scobita in jos,asta dupa ce in prealabil,le-am dat cu un praf de sare.
Ceapa o taiem cubulete si o punem la calit cu gogosarul,miezul vinetelor taiat fideluta si la final adaugam si cele doua rosii taiate marunt.Potrivim de sare,piper,adaugam o legatura de patrunjel si putin cimbru.
In tava facem un pat de ceapa taiata solzisori,rosii,putin ulei si o cana de apa.Umplem jumatatile de vinete cu compozitia de mai sus si punem la cuptor pentru 40-50 minute.Cand este gata,se rade peste ele cascaval!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii