autor:

Vekas

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

VINETE UMPLUTE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Ingrediente
2 vinete potrivit de mari,, 150 g mozzarella ,, 1 lingura de parmezan ras,, 2 linguri ulei de masline,, sare,, oregano,, pesmet,, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se spala vinetele si se taie felii potrivit de groase. Se sareaza si se lasa sa se scurga apa din ele, dupa care se sterg cu un servet curat si se prajesc intr-o tigaie de Teflon (fara ulei).
2. Se pune pe masa o folie de aluminiu si, cand vinetele s-au racit, le asezam intr-un strat uniform.
3. Se taie felii mozarella si se pune peste vinete, se presara parmezanul ras, 2 linguri de ulei de masline, sare si oregano.
4. Se face un sul si se pune la rece, in congelator, pana se intareste.
5. Apoi, se trece rulada prin pesmet, prin ou si iarasi prin pesmet, se pune pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptor, la 180 C, pana se formeaza o pojghita aurie pe deasupra.
6. Rece se taie felii si se serveste langa carne la gratar, la grill sau orice friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "VINETE UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
vinete umplute

vinete umplute

Vinetele le spalam,le taiem in doua,pe lung si le scoatem miezul.Astfel curatate,le punem sa se scurga,cu

5 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Retete vegetariene
Vinete umplute, iaurt cu menta.

Vinete umplute, iaurt cu menta.

Se taie vinetele in jumatati, se scoate miezul de vinete cu o lingura, se pun jumatatile de vinete

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 vinete potrivit de mari,
  • 150 g mozzarella ,
  • 1 lingura de parmezan ras,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • oregano,
  • pesmet,
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sarmalute in dovleac placintar si dovleac patisson:)