1. Se spala vinetele si se taie felii potrivit de groase. Se sareaza si se lasa sa se scurga apa din ele, dupa care se sterg cu un servet curat si se prajesc intr-o tigaie de Teflon (fara ulei).
2. Se pune pe masa o folie de aluminiu si, cand vinetele s-au racit, le asezam intr-un strat uniform.
3. Se taie felii mozarella si se pune peste vinete, se presara parmezanul ras, 2 linguri de ulei de masline, sare si oregano.
4. Se face un sul si se pune la rece, in congelator, pana se intareste.
5. Apoi, se trece rulada prin pesmet, prin ou si iarasi prin pesmet, se pune pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptor, la 180 C, pana se formeaza o pojghita aurie pe deasupra.
6. Rece se taie felii si se serveste langa carne la gratar, la grill sau orice friptura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii