Ingrediente
2 vinete potrivit de mari,, 150 g mozzarella ,, 1 lingura de parmezan ras,, 2 linguri ulei de masline,, sare,, oregano,, pesmet,, 2 oua
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
1 vot
Mod de preparare
2. Se pune pe masa o folie de aluminiu si, cand vinetele s-au racit, le asezam intr-un strat uniform.
3. Se taie felii mozarella si se pune peste vinete, se presara parmezanul ras, 2 linguri de ulei de masline, sare si oregano.
4. Se face un sul si se pune la rece, in congelator, pana se intareste.
5. Apoi, se trece rulada prin pesmet, prin ou si iarasi prin pesmet, se pune pe tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptor, la 180 C, pana se formeaza o pojghita aurie pe deasupra.
6. Rece se taie felii si se serveste langa carne la gratar, la grill sau orice friptura.
constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010
O bunatate !