Vinetele se spala si se sterg cu un servetel. Se taie pe lung, se scoate mijlocul cu o lingurita (se lasa cam de 0,5 cm miez), se stropesc cu suc de lamaie si se presara sare si piper. Ceapa, jumatate din miezul de vinete, morcovul si ardeiul se taie marunt (eu le-am dat la robot) si se pun in tigaie pentru citeva minute. Se adauga rosiile taiate cubulete, apoi carnea, sarea si piperul (dupa gust) si se mai lasa 8-10 min la foc mic. Se adauga usturoul tocat marunt si patrunjelul taiat fin si se mai lasa 1-2 min. Cu aceasta compozitie se umplu vinetel si se presara pe deasupra cascaval ras.Se pun intr-o tava si se introduc in cuptorul preincalzit. Se lasa aproximativ 50 min la 180 grade celsius.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii