Ficateii de pui se spala si se pun la scurs intr-o sita,apoi se prajesc in jumatate din uleiul de masline.Se scot si se taie cu cutitul in cubulete.Vinetele se taie in jumatati pe lungime , se scobesc lasandu-se pereti cam de 1 cm.si se trec putin prin apa fiarta cu sare. Miezul scobit se taie in cubulete .Se pune in tigaia in care s-a prajit ficateii si restul de ulei.Apoi se adauga ceapa tocata marunt,costita afumata taiata bucatele mici,vinetele taiate cubulete,usturoiul tocat cu cutitul si se inabusa toate putin.Se amesteca apoi cu ficateii prajiti,se condimenteaza cu knorr-ardei si verdeturi si se umplu jumatatile de vinete cu aceasta compozitie.Se pun intr-o tava unsa cu ulei.Deasupra fiecarei jumatati se pun felii de rosii.Se dau la cuptor la foc mediu 20 minute.La sfarsit se presara deasupra patrunjel tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii