Vinete umplute cu ficatei de pui

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 5-6 vinete potrivite
  • 1 kg.ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 250 gr.costita afumata
  • 150 ml.ulei de masline
  • 1 lingura knorr-ardei si verdeturi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 rosii patrunjel verde.

Mod de preparare

Ficateii de pui se spala si se pun la scurs intr-o sita,apoi se prajesc in jumatate din uleiul de masline.Se scot si se taie cu cutitul in cubulete.Vinetele se taie in jumatati pe lungime , se scobesc lasandu-se pereti cam de 1 cm.si se trec putin prin apa fiarta cu sare. Miezul scobit se taie in cubulete .Se pune in tigaia in care s-a prajit ficateii si restul de ulei.Apoi se adauga ceapa tocata marunt,costita afumata taiata bucatele mici,vinetele taiate cubulete,usturoiul tocat cu cutitul si se inabusa toate putin.Se amesteca apoi cu ficateii prajiti,se condimenteaza cu knorr-ardei si verdeturi si se umplu jumatatile de vinete cu aceasta compozitie.Se pun intr-o tava unsa cu ulei.Deasupra fiecarei jumatati se pun felii de rosii.Se dau la cuptor la foc mediu 20 minute.La sfarsit se presara deasupra patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise