autor:

autor

» » Aperitive

Vinete umplute cu legume

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 buc. vinete mici, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. ardei gras, 2-3 capatini usturoi, patrunjel, marar, 2-3 buc. rosii, 50 gr. untdelemn

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala vinetele, se indeparteaza codita si se cresteaza incomplet in patru. Se fierb in apa cu sare si se scurg bine. Se introduce zarzavatul tocat marunt si fiert inabusit prin despicaturile vinetelor, dupa care se dau la cuptor, acoperite cu untdelemn si cu rosiile curatate de pielita.
Se servesc reci, ca aperitiv sau ca primul fel
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete umplute cu legume

Vinete umplute cu legume

Se taie vinetele in doua,de-a lungul lor si se golesc de miez.Se presara putina sare peste ele.Miezul

7 voturi    3 comentarii
35 min
Retete vegetariene
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se

6 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    E vorba de 2-3 catei de usturoi nu poate fi vorba de 2-3 capatani.

  • Fara foto

    Simona-Gabriela Paun (Chef de cuisine) , 04 mai 2009

    Mai mult ca sigur ca este vorba de catei de usturoi nu de capatani...dar o gospodina intelege...

  • Fara foto

    lia rachisan , 04 februarie 2009

    Atat de mult usturoi la doar,, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1 buc. ardei gras, 2-3 capatini usturoi"?

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

E vorba de 2-3 catei de usturoi nu poate fi vorba de 2-3 capatani.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Aperitiv cu spuma de branza