autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Vinete umplute cu piept de pui

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 iunie 2009

Ingrediente
2 vinete, piept de pui, legatura ceapa verde,1 legatura usturoi verde,patrunjel,1 lamaie, linguri de ulei,chimen,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie vinetele in doua pe latime,jumatatile se golesc de miez,dar nu complet.Intr-o tigaie se pune la prajit miezul de vinete taiat cuburi,pieptul taiat fasii,ceapa si usturoiul taiate rondele.Se sareaza,se pipereaza si se presara cu chimen.Se amesteca apoi se presara coaja rasa de lamaie.Vinetele se umplu cu aceasta compozitie,se pun intr-o tava si se stropesc cu putin ulei,se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in sos dulce-acrisor

Pui in sos dulce-acrisor

Rosiile se fierb impreuna cu cardamom-ul si pasta de usturoi si ghimbir pana devin piure. Separat,

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Gulas vienez

Gulas vienez

Curatam ceapa si usturoiul , le tocam si le inabusim in ubt pina se inmoaie. Adaugam apoi carnea,

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA